Siera steiks Recepte


Parasti nemēdzu noņemties ar ēdiena fotografēšanu, bet šis patiešām ir gardums kas jānobauda ikvienam gaļēdājam. Atvainojiet veģetārisma piekritēji, bet iesaku atkāpties ~10m distancē pret sienu un skriet tās virzienā neapstājoties.
Turpinājumā nerunāšu par gaumi, reliģijām vai ko citu kas varētu aizskart zālēdājus. Vienkārši pastāstīšu kā pagatavot Filadelfijas siera steiku. Pagatavošanas process prasīs aptuveni 20 minūtes.

Lai pagatavotu apzinīgi gandrīz pēc autentiskas receptes būs nepieciešami šādi produkti:

  1. Franču vai Itāļu bagete (Jebkāda garā maize kuras vidū liksi gatavo gaļu)
  2. Laba liellopu gaļa (Iespējams izlīdzēties arī ar cūkgaļu, bet jebkurā gadījumā jāsagriež plānās garenās strēmelēs)
  3. Paprika (Krāsai nav nozīmes tik jāsagriež smalki)
  4. Divas ķiploku daiviņas (Smalki sagrieztus vai pat saspiestus)
  5. Baltais sīpols (Ļoti smalki sagriezts)
  6. Siers (Jebkāds siers kas labi kūst , nepieciešams sarīvēt vai smalki sagriezt)
  7. Olīveļļa (Iespējams izlīdzēties arī ar kādu citu taukvielu, bet labāk nē)
  8. Sāls, pipari, kečups (Tas viss pēc paša izvēles)
Tad kad visi produkti sarūpēti un sagatavoti jāķeras pie gatavošanas:

  1. Uzkarsē pannu un olīveļļā apcep papriku ar sīpoliem
  2. Pievieno ķiplokus un garšvielas (Ilgi nesautējot pannu noņem no uguns vai masu ievieto citā traukā)
  3. Apcep gaļu ik pa brīdim apmaisot
  4. Kad gaļa gatava pievieno iepriekš sagatavoto masu ar papriku, ķiplokiem un sīpoliem
  5. Neilgi pasautējot pievieno sieru un ļauj tam izkust
  6. Ievieto sagatavoto gardo masu bagetē papildinot ar kečupu vai kādu citu mērci
Katrs var ieviest savas korekcijas un uzlabojumus.

Lai labi garšo!